Fizetési módok

A Jessyss a következő fizetési módokat kínálja:

  • utánvétes fizetés,

  • átutalással a Jessyss.hu ügyvezetőjének számlájára,

  • hitel- vagy debit kártyával (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, Diners, Discover)

  • Paypal szolgáltatással

Utánvétes fizetés

Po povzetju

Az utánvétes fizetés egyszerű és kényelmes. A futár házhoz vagy irodához szállítja megrendelését, Ön pedig a kiszállításkor készpénzzel vagy kártyával fizet a futárnak.

Átutalás a számlára

Nakazilo

A banki átutalással történő fizetés nagyon gyors és népszerű fizetési mód, hiszen megbízható és kényelmes. Ha internetes banki szolgáltatást használ, kényelmesen, otthonából is rendelhet árut. Az átutalás részleteit a megrendelés visszaigazolásában kapja meg. A rendelés összegét a cég, a Jessyss online áruház TRR vezetőjének számlájára fizeti be: 12600016-17248337-27690803 (TransferWise Europe SA). Hivatkozási számként használja a rendelési számot, például: 1234567 (ha 1234567 a rendelési szám). A fizetés beérkezését követően a rendelése a feldolgozási folyamatban folytatódik.

Fizetés hitel- vagy betéti kártyával

Visa Mastercard Maestro Diners Discover

Fizetési rendszerünken keresztül történő fizetés biztonságos, mivel megfelel minden biztonsági előírásnak. A PCI DSS szabványnak (Payment Card Industry Data Security Standard) megfelelően működünk, amelyet a Braintree - a Paypal service biztosít, független értékesítési szervezetként (ISO) és kereskedői szolgáltatásokat nyújtóként (kkv-k) regisztrálva a Wells Fargo Banknál, N.A., Walnut Creek, CA, mint annak a fizetési rendszernek a tulajdonosa és kezelője, amellyel az IME Kft. megállapodást kötött a fizetési kártyák online fizetéshez történő elfogadásáról.

A fizetési rendszert a fizetőkártya-kibocsátók engedélyezik, amely a „Verified by Visa” logóval és „MasterCard biztonságos kóddal” van ellátva. Minden tranzakciót SSL biztonsági tanúsítványok biztosítanak, és minden adat titkosítva van. Az ügyfél számítógépe és a fizetési rendszer közötti kapcsolat biztonságos, mivel a legújabb titkosítási szabványokat használja. A kártyaengedélyezés valós időben történik, az adatok azonnali banki ellenőrzésével. A kártyaadatok nem tárolódnak a Jessyss szerveren.

Paypal

PayPal

PayPal egy internetes fizetési rendszer. Lehetővé teszi az online fizetést vagy pénzküldést a szolgáltatás felhasználói között. Minden PayPal felhasználónak saját számlája van, amelyre az internetes bankokhoz hasonlóan bejelentkezik. A Paypal-t csatlakoztathatja fizetési kártyájához vagy bankszámlájához. Közvetítő az internetes kereskedő és a bank között, így mindkét fél számára biztonsági előnyt jelent. PayPal-lal történő fizetéskor a Jessyss-nek nincs lehetősége beszerezni a fizetési kártya adatait. Ha a pénztárnál a Paypalt választja, akkor a rendelés leadásakor automatikusan a Paypal oldalra kerül, ahol biztonságosan teljesítheti a fizetést.